Stirile ZileiTârgu-Jiu

Femeie în lacrimi, către ministrul Sănătății: În numele lui Dumnezeu, deschideți spitalele!

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a lăudat, joi, la Târgu-Jiu, autoritățile județene pentru modul în care au gestionat epidemia de COVID-19, Gorjul având primul caz de infectare cu noul coronavirus.  

În fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, ministrul a fost abordat de o femeie care i-a cerut, cu lacrimi în ochi, să redeschidă spitalele pentru bolnavii cronici.  

 „Pentru noi, cei care suntem suferinzi, deschideți spitalele!” a cerut gorjeanca. „Voi discuta cu managementul. Spitalele sunt deschise, ține de managementul fiecărui spital în parte” a răspuns Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru s-a întâlnit, la Prefectura Gorj, cu managerii spitalelor din județ și cu primarii orașelor în care sunt unități spitalicești. Ministrul Sănătății a lăudat autoritățile județene pentru modul în care au gestionat criza generată de epidemia de coronavirus.

Tătaru a făcut câteva comentarii și pe tema moțiunii simple împotriva sa, votată, miercuri, în parlament, afirmând că votul a fost unul politic.

Ministerul Sănătății a finalizat, miercuri, achiziția măştilor de protecţie ce urmează să fie distribuite gratuit familiilor și persoanelor defavorizate – aproximativ 2,3 milioane de persoane – beneficiari de ajutoare sociale, persoane cu handicap și pensionari cu venituri de până la 704 lei. În urma finalizării achiziției, vor fi cumpărate 115 milioane de măști, în valoare de peste 73 de milioane de lei fără TVA, măști care vor ajunge la direcțiile de sănătate publică, spune Nelu Tătaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here