LIFE

Femeia suspectată că a agresat-o pe Cristina Joia, designer în emisiunea „Visuri la cheie”, a fost reţinută

Femeia suspectată că a agresat-o pe pe Cristina Joia, designer în emisiunea „Visuri la cheie”, a fost reţinută, după ce, luni seară, a fost audiată de poliţişti. Atacul s-a produs sâmbătă, într-un magazin din Sectorul 4.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire şi alte violenţe. Conform stirileprotv.ro, femeia a suţinut că Joia i-a rupt ştergătorul maşinii. Întrebată dacă asta a justificat să fie atât de violentă, femeia a replicat că nu este violentă şi că a îmbrâncit-o pe Cristina Joia, care, la rândul ei, i-a rupt ştergătorul maşinii şi a înjurat-o, subliniind că ea nu este violentă.

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Comment here