Muzicale

Felix feat. RUBY – Sevraj

Felix lansează prima sa piesă din cariera muzicală – „Sevraj” – alături de RUBY.

Compusă de ProducaDoru alături de ADDA, Theo, Angelo Simonică, Aria și Bianca Lobda, „Sevraj” este o colaborare cu RUBY.

"<<Sevraj>> fost scrisă la Baladda Records, unde ADDA și-a întins frumos cerneala pe piesă, iar ProducaDoru i-a dat ritmul. Nu a fost neapărat gândită pentru un duet, dar am simțit nevoia unei prezențe feminine și prima persoană la care m-am gândit a fost RUBY. Norocul meu a fost că i-a plăcut și a adus condimentele unice pentru această colaborare. Frumusețea muzicii și a artei în general stă în maleabilitatea ei, iar <<Sevraj>> e un cântec ce poate transmite mai multe mesaje. Piesa poate fi despre dependența, uneori bolnăvicioasă, pe care o ai pentru cineva. Poate fi despre despărțiri și împăcări, despre jocurile nebune ale celor doi. Despre obsesii și sentimente neîmpărtășite. Poate fi despre singurătatea pe care o poți avea uneori într-o relație", a declarat Felix.

În 2013, Felix a participat la Vocea României unde l-a avut ca mentor pe Marius Moga, iar de a atunci a compus și a produs nenumărate piese.

Comment here