Stirile ZileiTârgu CărbuneștiTârgu-Jiu

Felicită sindicatele din Educație. Fugaru: Minerii noștri au luat poziția papagalului!

Consilierul local de la Târgu-Cărbunești, Ion Fugaru, este convins că rocada guvernamentală se va produce atunci când va dori președintele Klaus Iohannis.

“Asta din cauză că domnul Ciolacu e un fel de păpușoi. Cum îi zice Iohannis să stea drepți, stă. Aveam pretenții de la resursa umană pe care o avea PSD. Partidul a ajuns însă pe mână unui om care ia poziția ghiocelului” declară consilierul local.

Motivul invocat de liderii PNL și PSD pentru amânarea rocadei guvernamentale a fost greva generală apărută în Educație. Proteste au anunțat și alte categorii profesionale.

“Să iasă în stradă pentru că actuala guvernare nu demonstrează nimic” spune Ion Fugaru.

Fugaru felicită liderii sindicali din Educație pentru poziția de forță pe care au adoptat-o și îi critică pe liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia, despre care spune că ”au luat poziția papagalului”.

”Au venit 1000 de profesori în Piața Prefecturii iar ei n-au fost în stare să vină 100 de mineri! Își merită soarta! Să se ducă să muncească în străinătate, slugi! Să-i mulțumească lui Bunoaica, dacă nu se lupta el, nu ieșea nici legea aia, 197” declară consilierul local.

Comment here