Muzicale

Feli – Du-te, Dorule

Feli a lansat “Du-te, Dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare. Totodată, melodia reprezintă și cea de-a șaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, “Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix&maxerul realizat de Lucian Nagy.

 “Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de <<Cine iubește și lasă>>, de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu. După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindeca în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de <<fantoma>> mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui”, a spus Feli.

După primele șase piese autobiografice, de pe albumul “Feli din poveste”, lansate până acum pe radio și online de Feli: “Omule, deschide ochii”, “Frunze cad”, “Când răsare soarele”, “Mă strigă mama”, “Sus pe munte” sau “Banii n-aduc fericirea” – proaspăt lansata piesă, “Du-te, dorule”, completează paleta de trăiri și povești reale care îi conturează artistei Feli drumul uman și muzical parcurs până astăzi.

Comment here