Minerit și EnergieStirile Zilei

Fără PROTESTE în starea de alertă. Pârvulescu: Ni se pune pumnul în gură!

Dumitru Pârvulescu acuză guvernanții că au pus pumnul în gură sindicatelor interzicând manifestațiile, mitingurile pe perioada stărilor de urgență și alertă.

“Ni se pune pumnul în gură. Nu avem voie să facem conflicte de muncă, dar în schimb ni se ia 60% din venituri ceea ce nu este ok. Ne deranjează că nu putem face acțiuni” declară președintele Federației Naționale Mine Energie.

Pârvulescu este nemulțumit că România importă energie, în vreme ce angajații Complexului Energetic Oltenia sunt trimiși în șomaj tehnic și pierd între 700 și 1000 de lei la salarii, lunar.

Dumitru Pârvulescu critică organizația de mediu Greenpeace pe care o acuză că încearcă să atragă de partea sa Cartel Alfa, prin semnarea petiției “Mâine se decide azi”, o petiție prin care mai multe organizații neguvernamentale cer statului să consulte societatea civilă când ia măsuri de repornire a activității în mai multe domenii, după criza Covid-19.

Federația Națională Mine Energie face parte din Cartel Alfa. Dumitru Pârvulescu i-a cerut, însă, confederației sindicale să nu se asocieze cu ONG-iștii care se luptă, în România, pentru închiderea energiei pe bază de cărbune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here