Stirile ZileiTârgu-Jiu

Fără dezinfectat la ATI-Covid. Claudiu Matei: Indolență totală a conducerii SJU!

Ușa de la intrare ruptă, tencuiala căzută, lipsă recipient pentru dezinfectant- se întâmplă în cea mai importantă secție a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, ATI COVID, de la pavilionul din strada Progresului.

Spitalul Județean are 34 de salariați a căror misiune este să se ocupe de reparații și întreținere și un director tehnic bine plătit, dar cu toate acestea lucrurile nu stau cum ar trebui, spune jurnalistul Claudiu Matei care a făcut publice fotografiile din secția AT-COVID.

Claudiu Matei acuză indolență totală din partea factorilor decidenți, în ceea ce privește buna organizare a activității în cadrul celui mai mare spital din Gorj dar, în același timp, observă că șefii sunt mai preocupați să combată neregulile evidente relatate de presa locală.   

Lângă locația Spitalului Județean de la Pasarelă, se lucrează, zilele acestea la realizarea unei secții ATI-COVID modulare. Opinia lui Claudiu Matei este că se procedează greșit, pentru că principala hibă a SJU este tocmai faptul că este un spital pavilionar, iar bolnavii sunt trambalați dintr-o parte într-alta pentru diverse investigații.

Comment here