Din JudetStirile Zilei

Fără CVORUM de trei ședințe! Jurebie: Consilierii au intrat în campanie electorală!

De trei ședințe, Consiliul Local Săcelu nu se poate întruni din lipsă de cvorum.”Consilierii au intrat în campanie electorală!” acuză primarul Florin Jurebie.

Edilul zice că, din  cauza luptei politice, se riscă pierderea unei sponsorizări de 85.000 de lei de la OMV Petrom, bani cu care Jurebie ar fi vrut să achite un constructor ce a montat două centrale termice, la școală și la primărie. Într-un Live pe facebook, edilul a prezentat situația, și i-a acuzat pe consilierii care au lipsit de la ședință că își bat joc de comună.   

Într-un interviu pentru Radio Infinit, Florin Jurebie a explicat că, marți, a fost cea de-a treia încercare, eșuată însă, de întrunire a Consiliului Local Săcelu.  

Jurebie spune că, pentru ziua de luni, va convoca o nouă ședință extraordinară de consiliu local, în ideea de a face rectificarea bugetară pentru a nu fi pierdută sponsorizarea de la OMV Petrom, cu care vrea să achite lucrările de instalare a două centrale termice. Dacă nu va fi cvorum, banii vor fi retrași din contul Primăriei Săcelu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here