Sportive

Fanta Keita a semnat cu CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu își continuă campania de achiziții pentru viitorul sezon din Liga Florilor și a semnat o înțelegere cu internaționala senegaleză Fanta Keita. Handbalista, de 28 de ani, care a jucat sezonul trecut pentru Gloria Buzău, evoluează pe postul de inter dreapta. A semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2024-2025.

Noul inter dreapta de la CSM Târgu Jiu nu este la prima experiență handbalistică în România. Ea a jucat timp de două sezoane pentru Gloria Buzău, în perioada 2022-2024.

”Sunt fericită să vin la Târgu Jiu. Am fost de ceva timp în discuții cu oficialii clubului și într-un final am decis să accept oferta venită de la Târgu Jiu. Au fost și alte cluburi care s-au interesat de mine, dar mie mi-a plăcut foarte mult proiectul și discuția pe care am avut-o cu antrenorii de la Târgu Jiu, care m-au convins să semnez. Faptul că unele dintre colegele mele de la Buzău au semnat și ele cu CSM Târgu Jiu a fost un alt punct pozitiv pentru mine să semnez. Vin la Târgu Jiu cu gândul să fac un sezon cât mai bun alături de noile mele colege, alături de noua mea echipă. Știu că la Târgu Jiu este un spirit de echipă foarte bun și cu multă muncă sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Îmi place foarte mult liga românească. Este o ligă foarte puternică, în care evoluează jucătoare mari, internaționale. În fiecare echipă există jucătoare foarte bune, iar nivelul de joc este unul foarte ridicat” a declarat Fanta Keita.