LIFE

Fanii lui Britney Spears, PROTEST la Los Angeles pentru externarea cântăreței dintr-un spital de psihiatrie

Fanii cântăreţei Britney Spears au protestat, luni, la Los Angeles, cerând ca vedeta să fie externată din clinica de psihiatrie, unde este internată. Manifestația vine după apariția unor zvonuri conform cărora artista se află acolo împotriva voinței ei.

Un grup de protestatari s-au adunat în faţa primăriei din West Hollywood. Oamenii țineau pancarte cu mesaje precum: „Free Britney” – „Eliberați-o pe Britney” şi „Truth Will Set Her Free” – „Adevărul o va elibera”, potrivit billboard.com.

Protestul a fost transmis în direct pe YouTube, iar participanții au strigat: „Hey, ho, Larry Rudolf has got to go!” – „Larry Rudolf trebuie să plece”, făcând referire astfel la managerul artistei.

În duminica Paştelui, Britney a primit o zi liberă pentru a sărbători cu familia, a scris revista People. Artista a fost fotografiată alături de iubitul ei, Sam Asghari.

Presa anunța, la începutul lunii aprilie, că Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie, acolo unde va rămâne sub tratament timp de o lună. Cântăreața, în vârsta 37 de ani, s-ar fi internat acolo pentru că a traversat o perioadă grea după ce tatăl ei, Jamie Spears, a fost operat de două ori la colon.

Britney a mai avut și în trecut probleme emoționale, ea suferind o serie de episoade depresive. În anul 2008, artista a trecut printr-o perioadă extrem de grea, după ce a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here