MotruStirile Zilei

Familie din Motru NENOROCITĂ de un tânăr sinucigaș! Abia își cumpăraseră mașină, plecau la mare!

TRAGEDIE! Doi motreni, tată, de 41 de ani și fiică, de numai 6 ani, au murit, în această dimineață, într-un groaznic accident, produs pe șoseaua de centură a Craiovei de un tânăr șofer din Dolj care a vrut să se sinucidă.

Soția motreanului, în vârstă de 34 de ani, este internată în stare gravă la spital. Din informațiile furnizate de poliție, mașina condusă de șoferul din Gorj a fost izbită în plin de o alta condusă pe contrasens de șoferul, de 25 de ani,  din Dolj. Primarul din Motru, Gigel Jianu, spune că familia era din satul Roșiuța, își cumpărase recent o mașină nouă și plecase în vacanță.

“Este o mare tragedie pentru comunitatea noastă!” declară edilul.

Dan și Ramona Băcescu, soții din Motru, au trecut, luni seară, pe la părinții bărbatului pentru a le arăta mașina cea nouă și a le spune că pleacă la mare.

Vestea cumplitului accident, produs la Craiova, a ajuns la familia Băcescu în zorii zilei, după cum ne-a spus o mătușă a bărbatului mort în evenimentul rutier.

Primele date din anchetă arată că tragedia de la Craiova nu a fost întâmplătoare. O rudă de-ale lui Dan Băcescu a declarat că tânărul care a provocat accidentul, a vrut să își pună capăt zilelor, iar informația a fost confirmată oficial și de polițiștii din Dolj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here