LIFE

”Falsez pentru tine”, cu Bobonete, începe în această vară la Pro TV

Vă mai aduceți aminte de show-ul ”Falsez pentru tine”, cu Mihai Bobonete prezentator? Ei bine, Pro TV i-a găsit loc în grilă… după doi ani. Show-ul, a cărui premieră a fost amânată în toamna lui 2018, va debuta în această vară, anunță paginademedia.ro.

Prima ediție începe sâmbătă, 18 iulie, de la ora 22:45. Pe lângă Mihai Bobonete, în show vor mai apărea și Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor. Aceștia își vor spune părerea pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează.

Pentru formatul ”Falsez pentru tine”, Pro TV a lucrat în 2018 și cu producătoarea Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1. La vremea respectivă, deși show-ul era filmat, Pro TV a decis să nu mai difuzeze emisiunea. ”Falsez pentru tine” este un show de voci făcut după formatul internațional ”I can see your voice”.

În fiecare ediție ”Falsez pentru tine”, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă, fără ca aceștia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final. Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau unul care nu știe să cânte? Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here