Stirile ZileiTârgu-JiuUPB

Facultățile Politehnicii București, la mare căutare. Gabriel Petrea: Suntem pregătiți pentru cursuri față în față

Facultățile de Inginerie din cadrul Universității Politehnica București, foarte căutate și-n acest an de absolvenții de liceu din întreaga țară.

“Avem întotdeauna o cerere mare. Este concurență la câteva facultăți, pentru că ingineria este o meserie de viitor. La  cum se dezvoltă tehnologia, cu siguranță de ingineri va fi nevoie mult timp de acum încolo” declară, într-un interviu pentru Radio Infinit, directorul general adjunct al Politehnicii, Gabriel Petrea.

Absolvenții facultăților din cadrul Politehnicii București se integrează rapid pe piața muncii, în special în Transporturi și Agricultură. Gabriel Petrea spune că producătorii de mașini din România au cerut conducerii universității să suplimenteze numărul de locuri.

Conducerea Universității Politehnica București se pregătește să deschidă noul an universitar, la 1 octombrie, cu prezență fizică. Totul depinde însă de deciziile pe care autoritățile le vor lua înaintea debutului cursurilor.

Directorul general adjunct Gabriel Petrea spune că universitatea are toate condițiile necesare desfășurări orelor în sălile de curs.

Comment here