Din JudetStirile Zilei

Externările, finalizate la Spitalul Târgu Cărbunești. Târziu: Lucrăm la circuite, ca să evităm infectarea personalului

Au început să apară pensionări și demisii la Spitalul Târgu- Cărbunești, cel desemnat să se ocupe exclusiv de pacienții de COVID 19.

7 cadre medicale, 2 medici și 5 asistenți, și-au depus cererile de pensionare. Conform managerul Constantin Târziu, asistenții se apropiau de vârsta de 65 de ani iar medicii au 66, respectiv 69 de ani.   Au fost înregistrate și două demisii, un brancardier și o bucătăreasă, de la Centrul de Sănătate Logrești, aflat în subordinea spitalului din Târgu Cărbunești. În cadrul unității se fac, în această perioadă, lucrări de realizare a unor circuite.

”Trebuie să găsim cele mai bune soluții ca să evităm infectarea personalului medical” spune Târziu.

Constantin Târziu a transmis către Ministerul Sănătății necesarul. A solicitat substanțe dezinfectante, echipamente de protecție și aparatură medicală.  Între timp, toți pacienții care se aflau în Spitalul Târgu Cărbunești au fost externați.   

Ion Fugaru, fostul viceprimar din Târgu Cărbunești, a criticat de la bun început desemnarea spitalului din localitate drept exclusiv pentru COVID 19. Spune că, pe lista publicată de Ministerul Sănătății, sunt numai 4 sau 5 spitale orășenești, din totalul de 161 de unități desemnate pentru tratarea coronavirusului.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here