LIFE

Expoziţie de artă semnată Britney Spears, deschisă în Franţa

O expoziţie cu picturi realizate de cântăreaţa americană Britney Spears va fi deschisă în Franţa luna aceasta, potrivit NME.

Galeria Sympa din oraşul Figeac din sud-vestul Franţei a anunţat pe Instagram deschiderea expoziţiei „Sometimes you just gotta play”. Cântăreaţa a folosit aceleaşi cuvinte când a publicat pe Instagram, în urmă cu trei an, un clip în care apărea pictând în grădina casei ei. Vernisajul primei expoziţii a lui Spears va avea loc pe 18 ianuarie.

Galeria a precizat că expoziţia va fi deschisă „până ce lumea se va sfârşi”, referire la piesa „Till the World Ends” al lui Spears. Anunţul a fost însoţit de o imagine cu un tablou pe care cântăreaţa l-a donat într-o licitaţie caritabilă din Las Vegas în 2017, organizată cu scopul de a ajuta victimele atacului de la festivalul Root 91 Harvest. El a fost cumpărat cu 10.000 de dolari de Robin Leach, prezentatorul emisiunii CBS „Lifestyle of the Rich and Famous”.

În urmă cu un an, artista a fost internată într-un centru de tratament psihiatric, după ce şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta tatăl ei.

Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele ei două albume de studio, „Baby One More Time” (1999) şi „Oops!… I Did It Again” (2000), au propulsat-o între starurile muzicii pop. Britney Spears a câştigat numeroase trofee, între care un Grammy şi două premii Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind „Glory”, apărut în august 2016. Discurile ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here