Din JudetStirile Zilei

Exemplu de omenie la Polovragi! Localnicii ajută o femeie să-și refacă locuința distrusă de incendiu

Gest de toată lauda al oamenilor din comuna Polovragi. Au pus mână de la mână, a donat fiecare ce sumă de bani a putut, și ajută, acum, la reconstruirea unei case ce a fost mistuită într-un incendiu, în urmă cu 10 zile.  

Proprietară este o familie modestă, care nu are posibilitatea să-și refacă singură casa. Locuința îi aparține unei pensionare care, atunci când s-a produs incendiul, nici măcar nu era acasă pentru a mai salva câte ceva din ea. Femeia și ceilalți membri ai familiei sale trăiesc din creșterea vitelor, iar în momentul producerii incendiului erau cu animalele pe câmp. Pompierii au reușit să-i salveze doar actele și butelia.

Vecinii au fost cei care au încercat primii să stingă flăcările, dar focul a fost prea puternic. Acum, s-au mobilizat cu toții pentru a ajuta la reconstruirea casei mistuite de flăcări.

În acțiunea de reconstruire a casei este implicat și primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure. Din donațiile făcute de localnici s-au strâns circa 30.000 de lei, până acum. Mai multe echipe de voluntari s-au angajat că vor efectua diverse lucrări la casă, astfel încât construcția să fie gata la toamnă. Primarul ar vrea să aloce o sumă de bani și din bugetul local.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here