Stirile ZileiTârgu-Jiu

EXCLUSIV: Iulian Popescu: Pot aduce un impact POZITIV asupra Gorjului. Este în cădere, prăfuit, lipsit de energie

”Vreau să-mi folosesc toată energia într-un mandat în care Gorjul și-ar putea schimba traiectoria” spune Iulian Popescu, omul de afaceri propus de Dan Vîlceanu pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Gorj.

Vîlceanu speră ca Popescu să fie candidat unic, susținut de PNL, USR și PMP. Deputatul este cel care l-a promovat pe afacerist și-n Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Iulian Popescu spune că lucrurile îi par destul de prăfuite și lipsite de energie în Gorj, așa că ar vrea să schimbe situația.

Iulian Popescu are o viziune în ceea ce privește dezvoltarea județului. Crede că Gorjul poate deveni o Bucovină a Olteniei, pe parte de turism.

În mediul politic s-a comentat că Iulian Popescu n-ar avea suficientă notorietate, pentru a intra în lupta pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Omul de afaceri recunoaște că există acest handicap, dar crede că realizările sunt cele care contează într-o competiție electorală.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Ai si tu viziune,,,,,,Tot atata cat seful tau de partid, era sa zic haita, Danut Valceanu falimentatorul de meserie. Credeam ca liberalii vor fi macar cinstiti daca nu inteligenti. Cu viziunea asta a ta nici consilier la vreo primarie de tara nu vei fi ales. Cum drac’ ne pricopsim noi gorjenii numai cu oameni politici , era sa zic pulifrici, toti unul si unul. Din coada.

Comment here