Muzicale

Evanescence – The Chain

Evanescence a început anul 2020 cu o lansare de videoclip oficial, “The Chain”. Piesa se viralizase deja rapid în rândul gamerilor, aceasta fiind inclusă pe coloana sonoră a jocului “Gears 5” din seria “Gears of War”.

“The Chain” este de fapt un cover al celor de la Evanescence după piesa trupei Fleetwood Mac. Trupa a lansat single-ul în luna noiembrie a anului trecut, ca parte a coloanei sonore a jocului “Gears 5”. Videoclipul care însoţeşte melodia este unul post apocaliptic, cu un peisaj dezolant în care cântă Amy Lee and co.

”Coverul a fost foarte distractiv de realizat. Adorăm Fleetwood Mac şi am dorit să creăm un peisaj întunecat şi epic cu varianta noastră de “The Chain”. Versurile mă fac să simt puterea comuniunii contra forţelor care încearcă să ne dezbine, poate chiar din interior. Chiar am dorit să comunic acest mesaj cu versiunea noastră şi i-am convins pe cei din trupă să şi cânte vocal până la final. Suntem mai mult decât încântaţi să partajăm această piesă cu fanii noştri şi abia aşteptam să o cântăm live”, a declarat Amy Lee.

Ultimul release a fost cel de muzică simfonico-electronică, “Synthesis”, sosit în 2017. Albumul a fost vândut în 34.000 de unităţi în prima săptămână, urcând pe poziţia 8 în topul Billboard 200. Grupul porneşte într-un turneu european în această primăvară, alături de Within Temptation. Turneul vine sub motto-ul “Worlds Collide” şi include opriri în Belgia, Franţa, Anglia, Germania, Italia, Elveţia şi Olanda. Evanescence va cânta şi la festivalul Download din Tokyo în martie. Trupa a concertat în România în septembrie 2019, la Arenele Romane.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here