LIFE

Eva Măruță face ravagii pe Internet

Eva Măruță este deja o vedetă pe YouTube. Ultimul clip de pe canalul ei personal a strâns deja 100.000 de vizualizări. Eva, la doar 4 ani, îl pune la punct pe tatăl ei, în mașină, pe drum spre grădiniță. Cătălin Măruță are o relație foarte apropiată de cei doi copii ai lui, iar videoclipul publicat pe canalul Evei ne demonstrează acest lucru.

Eva Măruță are un canal pe YouTube, unde este deja foarte faimoasă, și la ultimul videoclip publicat pe canalul ei, 100.000 de oameni s-au uitat și s-au amuzat. Eva Măruță și tatăl ei s-au «contrazis» cu privire la câteva subiecte amuzante, însă ea nu și-a iertat tatăl sub nicio formă. L-a contrazis numaidecât atunci când a simțit că nu are dreptate.

Mezina familiei Măruță a dat dovadă de maturitate, atunci când tatăl i-a testat fidelitatea, spunându-i la un moment dat că Andra, mama ei, nu ar trebui să știe chiar tot. Eva i-a zis imediat că nu este de acord. «Noi avem o familie. Noi nu avem secrete», spune micuța, lucru care l-a emoționat foarte tare pe tatăl ei. Replicile pe care și le-au aruncat au amuzat mii de oameni.

De ziua de naștere a Evei, Andra i-a transmis un mesaj plin de emoție, pe rețelele de socializare: „De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”.

Cătălin Măruţă a vorbit despre relaţia pe care o are cu Andra şi a dezvăluit care este secretul poveştii lor de iubire: ”Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here