LIFE

EUROVISION. Concursul va avea loc în ciuda epidemiei de coronavirus

Organizatorii concursului Eurovision, care urmează să aibă loc în mai la Rotterdam, au declarat, vineri, că obiectivul lor este de a asigura derularea acestui eveniment muzical major care atrage mii de spectatori, scrie AFP.

Serviciul public olandez de radio şi televiziune NPO a precizat că urmăreşte consultările cu European Broadcasting Union, co-producător al Eurovision, pentru a analiza impactul pe care epidemia de coronavirus ar putea să-l aibă asupra acestui concurs urmărit de milioane de telespectatori în toată lumea.

„Este prea devreme pentru a comenta despre posibile scenarii, căci depind de evoluţiile din perioada următoare. Obiectivul nostru este de a produce un concurs de neuitat”, a declarat NPO, citat de agenţia olandeză ANP.

NPO a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora concursul ar putea să se desfăşoare fără spectatori şi să fie filmat cu uşile închise. Un total de 65.000 de spectatori sunt aşteptaţi la nouă concerte diferite, inclusiv la finala din 16 mai. Regatul Ţărilor de Jos a câştigat dreptul de a organiza ediţia de anul acesta a Eurovision după victoria cântăreţului Duncan Laurence la precedenta competiţie muzicală de la Tel Aviv. Oraşul portuar Rotterdam a fost ales în august să găzduiască concursul.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La cea de-a 65-a ediţie a concursului vor participa 41 de ţări. România va fi reprezentată de Roxen cu melodia „Alcohol You”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here