LIFE

Eurovision 2021 se va desfăşura între 18 şi 22 mai la Rotterdam

Cea de-a 65-a ediţie a concursului muzical Eurovision, care nu s-a desfăşurat anul acesta din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, va avea loc în perioada 18 – 22 mai 2021 la Rotterdam (Olanda), au anunţat, luni, organizatorii citaţi de EFE.

Aşa cum se anunţase anterior, Rotterdam va fi oraşul gazdă al acestui mare eveniment european ce va avea două semifinale (pe 18 şi 20 mai) şi marea finală din 22 mai.

„Avem un an întreg până atunci, pentru a analiza în detaliu scenariile posibile cu părţile implicate, astfel încât show-ul să aibă loc în ciuda împrejurărilor şi să facem ajustările necesare”, a declarat Sietse Bakker, producătorul executiv al viitoarei ediţii.

Printre aspectele ce trebuie decise se află, spre exemplu, ce elemente ale concursului anulat anul acesta vor fi menţinute în 2021, precum scena.

„Va fi păstrată pentru la anul, pentru că era deja pregătită. În afară de asta, multe aspecte depind de faptul dacă vor fi disponibile în acel moment şi dacă se vor potrivi cu spiritul anului 2021”, a precizat Bakker.

Eurovision 2020 a fost suspendat în martie când, „cu mare tristeţe”, Uniunea Europeană de Radiodifuziune a anunţat că evenimentul nu va fi organizat, pentru prima oară în istoria sa, ca urmare a răspândirii COVID-19 şi a măsurilor de restricţie adoptate de numeroase guverne ale celor 41 de ţări participante. În locul său, s-a desfăşurat un program online intitulat „Europe Shine A Light”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here