LIFE

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, stop cardiac în timpul meciului cu Craiova! A fost luat cu ambulanța

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, a fost luat cu ambulanța în timpul meciului cu Craiova. Acestuia i s-a făcut rău pe banca de rezerve și a leșinat, iar meciul a fost întrerupt pentru ca Neagoe să primească îngrijirile necesare din partea echipei de medici de la fața locului.

Eugen Neagoe, în vârstă de 51 de ani, a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat, duminică seară, la Digisport, că antrenorul Eugen Neagoe este mai bine, după ce a fost transportat la spital.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Eugen Neagoe, a fost luat cu ambulanța în timpul meciului pe care echipa sa îl juca cu Universitatea Craiova pe Arena Națională. Meciul a fost întrerupt în minutul 25, la scorul 0-0, când lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe banca de rezerve. Ambulanța a fost chemată de urgență, iar medicii l-au resuscitat pe antrenor minute bune.

Conform comentatorilor meciului, tehnicianul dinamovist și-a pierdut cunoștința. Din imaginile surprinse de camerele de filmat se vede cum acesta inițial primește o sticlă de apă, atunci când starea de rău s-a instalat, iar mai apoi a fost chemată ambulanța. A fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Ambulanța chemată la fața locului a stat în jur de 15 minute pe teren, neavând voie să plece până când medicii nu îl stabilizau pe antrenor. Ulterior, după o pauză îndelungată, meciul s-a reluat.

Antrenorul dinamovist Eugen Neagoe urcat in ambulanta la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 21 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here