Sportive

Enache: Calificare în Grupa Valoare înseamnă foarte mult

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu-Jiu va debuta duminică, 3 aprilie, în deplasare, în Grupa Valoare 3. Echipa pregătită de Andrei Enache se va deplasa la Braşov, pentru duelul din prima etapă, cu CSM Corona Braşov. Meciul este programat duminică, de la ora 12.00.

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Târgu-Jiu a încheiat prima parte a campionatului pe locul 3 în Seria E şi s-a calificat în următoarea fază a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2, în Grupele Valoare. CSM Târgu-Jiu a fost repartizată în Grupa 3 Valoare, una extrem de puternică, alături de echipe cu tradiţie şi la acest nivel juvenil: CSM Corona Braşov, CSS Caracal sau CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Din grupă mai fac parte ACS Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Miercurea Ciuc.

Primul adversar al echipei pregătite de Andrei Enache este Corona Braşov, un nume cu greutate în handbalul românesc, care are un centru juvenil foarte puternic. Antrenorul junioarelor 2 speră ca elevele sale să facă un meci cât mai bun la debutul în partea a doua a campionatului.

„Calificare în Grupa Valoare, alături de echipe atât de puternice înseamnă foarte mult pentru aceste fete, pentru că vor avea posibilitatea să crească din punct de vedere valoric. Numai cu adversari valoroşi putem progresa şi face pasul către marea performanţă. Prima etapă va fi la Braşov contra Coronei, o echipă de tradiţie în handbalul românesc, o echipă care are un centru de copii şi juniori foarte puternic, dar noi mergem acolo cu speranţa de a avea o evoluţie cât mai bună” a declarat Enache.

Comment here