Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Emoții la festivitățile pentru absolvenți. Mrejeru: M-au trecut lacrimile

Au început festivitățile pentru absolvenți pe stadionul din Târgu-Jiu. Fiecare seară se va încheia, în această săptămână, cu un concert la care accesul este liber pentru toată lumea.

Evenimentele au debutat, luni seară, cu premierea absolvenților Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, Liceului cu Program Sportiv și Liceului Teologic.

Printre dascălii care s-au despărțit, cu emoții, de elevii pe care i-au îndrumat vreme de 4 ani, s-a aflat și Marcela Mrejeru, fost inspector școlar general, cadru didactic la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”.

Câteva mii de tineri au fost prezente pe stadionul municipal la primul spectacol organizat de autorități la festivitățile pentru absolvenți. Inițial, tinerii ar fi trebuit să urmărească întreg concertul din tribune, dar încă de la început aceștia au ignorat restricțiile și au mers pe gazon pentru a fi cât mai aproape de scenă. Spectacolul a durat până spre miezul nopții. Asta după ce, timp de peste 4 ore, absolvenții au fost strigați pe rând pentru a primi diplome și felicitări.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că, săptămâna viitoare, municipalitatea va organiza și o festivitate de premiere a elevilor cu performanțe la olimpiadele naționale.

Comment here