LIFE

Emisiunile care au depășit miliardul pe Youtube: iUmor și Next Star

Ce emisiuni TV sunt la putere pe YouTube în România? Cele mai urmărite titluri din top sunt de la Antena 1, cu milioane de abonați. Și miliarde de vizualizări. Apoi sunt show-urile de la Kanal D, informează paginademedia.ro.

iUmor și Next Star sunt, de departe, cele mai populare producții de televiziune cu conturi pe YouTube, potrivit datelor de pe SocialBlade. Sunt singurele emisiuni din România care au sărit de miliardul de vizualizări. Fiecare. Kanal D are în top două producții – Puterea Dragostei și Exatlon. Pro TV este postul TV cu cea mai slabă prezență pe YouTube. Are o singură emisiune populară acolo: Vocea României.

Antena 1 este televiziunea care a mizat cel mai mult pe conținutul urcat pe YouTube. Nouă din cele 12 canale din top sunt ale trustului Intact. Momentele de la iUmor au adus contului de YouTube peste 1,7 milioane de abonați, potrivit SocialBlade. Canalul emisiunii este pe primul loc în topul celor mai populare emisiuni TV și pe locul 23 în clasamentul general. Toate videoclipurile încărcate pe platformă numără un total de 1,1 miliarde de vizualizări. Aproape la fel de bine stă și calul Next Star. Momentele din emisiunea lui Dan Negru au strâns, în total, peste un miliard de vizualizări. De asemenea, contul are 1,4 milioane de subscriberi.

Alte emisiunii care au aduna sute de mii de abonați sunt: Puterea Dragostei (Kanal D), Mangalița sau Acces Direct (ambele de la Antena 1). Pro TV a mizat mai puțin pe conținutul pus pe YouTube. Emisiunea de la Pro TV cu cei mai mulți abonați este Vocea României – 370.000 de subscriberi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here