LIFE

Emisiunea „Prețul corect” revine în România. Antena 1 anunță castingul

Antena 1 pregătește o nouă emisiune după un format internațional cunoscut publicului de la noi. Este vorba de „The price is right”, show care s-a mai difuzat în trecut în România la două posturi de televiziune: Pro TV și Kanal D, arată paginademedia.ro.

Televiziunea din grupul Intact a pornit deja selecțiile pentru participanții la viitoarea emisiune “Prețul corect”. Licența formatului a fost cumpărată pentru prima dată la noi în țară de Pro TV. Emisiunea s-a numit „Prețul corect” și s-a difuzat între decembrie 1997 și martie 2000. Prezentatorii erau Stelian Nistor și Constantin Cotimanis. Kanal D a preluat show-ul pe care l-a difuzat doar într-un an – 2009. Cosmin Cernat prezenta „Spune-mi prețul”. În 2021, Antena 1 readuce formatul în România și anunță castingul.

La nivel mondial, emisiunea este cunoscută sub numele de „Price is right”, formatul internațional fiind deținut de casa de producție Freemantle Media (sau Fremantle cum se numește în prezent). Formatul „The price is right” a fost creat de Bob Stewart și produs la început de Mark Goodson și Bill Todman. Show-ul a debutat în 1956, în America. Emisiunea este, de fapt, un concurs interactiv în care oamenii trebuie să ghicească prețul unor produse în cadrul unor probe.

Comment here