LIFE

Emisiunea lui Virgil Ianțu revine cu al șaptelea sezon, la TVR 2

Emisiunea „Câștigă România”, cu Virgil Ianțu, revine în această toamnă cu al șaptelea sezon. Producția se vede tot pe TVR 2.

Concursul de cultură generală ia startul luni, 14 septembrie, de la ora 20:00. Vor fi ediții în fiecare zi, de luni până joi. „Câștigă România” va avea cel mai lung sezon – 71 de ediții. Mașina, premiul pus la bătaie, poate fi câștigată dacă un concurent va câștiga 10 ediții la rând sau dacă se califică într-o ultimă ediție în care se va lupta pentru marele premiu.

În sezonul șapte vor fi adăugate imagini la întrebările de la final de rundă 1 sau 2, la care concurenții care părăsesc concursul pot câștiga 200, respectiv 400 de lei. Imaginile conțin peisaje, obiective turistice, portrete ale unor personalități, dar și obiecte sau mâncăruri tradiționale românești. De asemenea, concurenții nu vor mai avea un însoțitor pentru a-i ajuta la întrebarea ajutătoare „Întreabă un prieten”. Se va interveni doar telefonic.

„E foarte bine că putem începe noul sezon chiar în situaţia aceasta ciudată pe care o trăim. Ne adaptăm şi am adaptat şi condiţiile de filmare. Formatul „Căştigă România!” are câteva noutăţi din acest punct de vedere: absenţa din studio a însoţitorilor şi a prietenilor la care concurentul ar fi trebuit să apeleze la întrebarea ajutătoare „Întreabă un prieten”, care va fi pusă acum prin telefon. Pe lângă asta, ne-am gândit la o soluţie ca premiul cel mare, autoturismul, să fie dat în fiecare sezon. Am hotărât că, dacă nu avem un concurent care să câştige 10 ediţii consecutive în fiecare sezon, vom organiza o finală, o ediţie specială în care premiul să fie dat celui mai bun dintre cei mai buni concurenţi, după criterii foarte clare” a declarat Virgil Ianţu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here