LIFE

Emisiunea lui Fuego „se mută” la mare, timp de o lună

Emisiunea lui Fuego, de la TVR 2, se mută la mare pentru restul verii. Astfel, „Drag de România mea” se transformă în „Drag de marea mea”, timp de o lună, în august.

Emisiunea lui Paul Surugiu (Fuego) va fi difuzată din 2 august, în fiecare vineri – de la ora 17:45. Cântărețul va merge în diverse locuri de pe plajă, iar în fiecare ediție va avea invitați artiști și cântăreți.

„Mi-am zis că România n-are farmec, vara, fără mare. Deși nu sunt eu un fan al căldurii, mi-am propus, pentru cei care nu reușiți să ajungeți, să vin eu cu marea și voia bună în casele voastre. Zis și făcut! Alături de echipa mea, mergem la mal de mare și vă arătăm de ce ne este atât de drag de ea. Asta pentru că simt eu că o emisiune estivală este extrem de binevenită. Am pregătit muzică de calitate, nenumărate momente speciale, povești cu oamenii. Va fi un show dinamic, în care nu veți apuca să simțiți cum trec minutele. O mulțime de prieteni dragi mie vor fi aproape și vor cântă melodii cu aer de vacanță”, a declarat artistul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here