LIFE

Emisiunea iLike IT de pe Pro TV, promovată timp de o oră în Times Square

Emisiunea de tech iLike IT de pe Pro TV, prezentată de Iulia Ionescu, a fost promovată timp de o oră în Times Square, New York, anunță reprezentanții postului.

A fost pentru prima dată când o emisiune de pe postul din Pache Protopopescu s-a promovat pe unul dintre panourile publicitare din New York. Momentul reclamei cu iLike IT a fost surprins de românii care se aflau în acel moment în Times Square. Ei i-au trimis Iuliei Ionescu fotografiile pe conturile sale de pe Facebook sau Instagram. Reclama a ajuns în New York prin compania TPS Engage, la care cofondator este publicitarul Matei Psatta.

Iulia Ionescu, despre reclama iLike IT din Times Square: „Nu m-am așteptat ca reacțiile oamenilor să fie imediate. Din cauza pandemiei, accesul publicului în Times Square este destul de limitat. Zona nu mai este la fel de aglomerată ca în anii trecuți, dar iată că românii suntpeste tot și că urmăresc și tot ce se întâmplă aici, acasă. Am fost de trei ori la New York și în repetate rânduri în Times Square, dar nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să mă văd pe unul dintre imensele panouri din New York.”

Emisiunea iLike IT se vede în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor Pro TV. Iulia Ionescu prezintă emisiunea din primăvara anului 2020, după plecarea lui George Buhnici.

Comment here