LIFE

Emisiunea cu măști de pe Pro TV are prezentator: Jorge

Pro TV a anunțat prezentatorul noului show cu măști pe care îl pregătește pentru această primăvară. Masked Singer, o emisiune realizată după un format internațional, îl va avea la cârmă pe artistul Jorge.

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a declarat Jorge.

Masked Singer România este un show TV în care vedetele implicate, 12 la număr, vor fi mascate din cap până în picioare. Jurații show-ului – Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu – vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here