LIFE

Eminem face istorie în topul american al albumelor. Al zecelea disc consecutiv pe primul loc

Rapperul Eminem a obţinut cu „Music to Be Murdered By” al zecelea debut consecutiv în topul american al albumelor. Materialul de studio, lansat pe 17 ianuarie, a fost vândut în 279.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 23 ianuarie, potrivit datelor Nielsen Music. „Music to Be Murdered By” este primul album de la „Kamikaze”, lansat în 2018.

Din totalul unităţilor vândute ale albumului, 154.000 reprezintă cele 217,6 milioane de accesări online ale pieselor de pe disc. Astfel, a înregistrat cea mai bun săptămână de streaming din ultimele patru luni.

Eminem este acum al şaselea artist cu zece sau mai multe albume clasate pe primul loc în Billboard 200. Înaintea lui se află The Beatles (19 albume), Jay-Z (14 albume), Bruce Springsteen (11 albume), Barbra Straisand (11 albume) şi Elvis Presley (10 albume). „Music to Be Murdered By” este al zecelea album consecutiv al lui Eminem care debutează pe primul loc, astfel că se detaşează de Kanye West. Cu „Jesus is King”, West are nouă albume consecutive care au debutat în fruntea clasamentului. În cazul amândurora, un singur material de studio nu a ajuns pe primul loc – „The Slim Shady” (1999), în cazul lui Eminem, şi „The College Dropout” (2004), în cazul lui West. Ambele au debutat pe poziţia secundă.

Locul al doilea în clasamentul Billboard 200 a fost ocupat de „Manic” al lui Halsey, care a fost vândut în 239.000 de unităţi în prima săptămână de top. Din septembrie 2019 („Lover” al lui Taylor Swift), aceasta a fost cea mai bună săptămână de vânzări înregistrată de albumul unei artiste. Acesta este al treilea album al cântăreţei care s-a clasat în 2017 pe primul loc cu „Fountain Kingdom” şi în 2015, pe locul doi cu „Badlands”.

Primul album postum al rapperului Mac Miller, „Circles”, a debutat pe locul al treilea în top, cu 164.000 de unităţi vândute. Rapperul Roddy Ricch şi „Please Excuse Me for Being Antisocial” au pierdut două locuri în listă, clasându-se pe patru, după ce, în a şaptea săptămână de la lansare, a fost vândut în 103.000 de unităţi. Post Malone şi „Hollywood’s Bleeding” s-au clasat pe cinci, în coborâre un loc, după ce albumul a fost vândut în 53.000 de unităţi în a 20-a săptămână de top.

După ce a debutat în fruntea Billboard 200, în urmă cu o săptămână, acum, Selena Gomez şi „Rare” au coborât cinci locuri, cu 38.000 de unităţi vândute. „Time Served” al lui Moneybagg Yo a ocupat locul al şaptelea în top, în coborâre patru poziţii, cu 37.000 de unităţi vândute în a doua săptămână. Rapperul DaBaby şi „Kirk” au coborât trei locuri, până pe opt, după ce, în a 17-a săptămână de la lansare, a fost vândut în 37.000 de unităţi.

Locul al nouălea în clasament a fost ocupat de Harry Styles şi „Fine Line”, în coborâre trei poziţii, cu 36.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de top, iar Billie Eilish şi „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” s-au clasat pe zece, în coborâre un loc, după ce albumul ei de debut, premiat recent cu Grammy, a fost vândut în 35.000 de unităţi în a 43-a săptămână de la lansare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here