Muzicale

Emilian – Nu mai am somn

Emilian, artistul HaHaHa Production, a lansat “Nu mai am somn”, o piesă pentru nopțile albe, în care suntem măcinați de gânduri.

Coproducție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica compusă de Emilian, Lucian Nagy, Florin Boka, Juno, Șerban Cazan și Cristian Pascu, cu versuri scrise de Emilian împreună cu Juno și Cristian Pascu, “Nu mai am somn” este o piesă “apărută ca un vis într-o noapte albă, între pereții unei case ca o închisoare după plecarea persoanei iubite din care doar muzica a reușit să aducă alinare și eliberare”, după cum a declarat Emilian.

“Sper ca cei care nu mai au somn să se regăsească în această piesă, iar muzica și versurile să le fie alinare, fie că insomniile vin din suferințe, temeri sau gânduri apăsătoare” a mai spus Emilian.

Într-o perioadă de distanțare socială, Emilian este de părere că muzica poate fi o plasă de salvare pentru suflete: “Sunt oameni care sunt împreună și totuși stau separat, unii sunt prin alte țări sau poate chiar la un oraș distanță, însă muzica reușește indiferent de timpuri să aducă oamenii împreună, să îi ridice și să-i facă mai puternici și mai optimiști”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here