Muzicale

Emilian & Feli – IUB

Emilian și Feli au înregistrat piesa “IUB” în duet, filmând un clip live pentru această versiune emoționantă. Melodia poartă semnătura lui Emilian.

“Un moment de neuitat ! Îți mulțumesc Feli pentru că ți-ai împărțit sufletul cu mine pe piesa asta”, a declarat Emilian. “Ceva scris frumos de Emilian. Mulțumesc că ți-ai cântat inima și împreună cu mine, Emi!”, a spus Feli.

Anul acesta, Emilian a lansat o colaborare și cu Anamaria Petrișor, dar și cu Bruja, în 2020 înregistrând cu Smiley piesa “Uită-mă”.

Emilian este artist HaHaHa Production, are 25 de ani și face muzica de la 5 ani, participând la numeroase concursuri de muzică pentru copii din țară. La 10 ani s-a hotărât să depășească granițele României și s-a înscris într-un concurs muzical de la Moscova, unde a obținut marele premiu. Când a împlinit 12 ani, tânărul artist a avut primul lui concert în Sicilia, la un festival de muzică pentru copii. A urmat Liceul de Muzică din Iași, unde a studiat chitara clasică și pianul, terminând apoi Conservatorul din București.

Comment here