LIFE

eMAG a deschis primul showroom în Bulgaria

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a deschis primul showroom în Bulgaria, la Sofia, şi are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Compania a deschis, în iunie, primul showroom din afara României, la Budapesta şi încă trei showroom-uri în Ungaria până la finalul anului, piaţă pe care ţinteşte vânzări de 300 de milioane de euro până la finalul anului 2020 şi vânzări de un miliard de euro în cinci ani.

“eMAG îşi continuă expansiunea internaţională prin diversificarea canalelor de vânzare şi inaugurează primul showroom în Bulgaria, la Sofia, după ce în urmă cu trei luni compania a deschis în Ungaria primul său showroom din afara României. Compania are în plan să mai deschidă alte trei showroom-uri în prima parte a anului viitor”, a anunţat compania.

Noul showroom este situat în incinta Serdika Center, unul dintre cele mai mari centre comerciale din capitala Bulgariei, şi permite eMAG.bg extinderea serviciilor pe care le oferă clienţilor. Consumatorii din Bulgaria pot acum face cumpărături direct în showroom, pot comanda online cu livrare gratuită şi ridicare în aceeaşi zi, în showroom, sau pot face retur instant şi gratuit.

În prezent, eMAG are 15 showroom-uri în România şi trei în afara ţării. Companie românească fondată în 2001, eMAG este unul din cei mai mari jucători pe piaţa de comerţ online din România şi a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria şi Ungaria.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here