LIFE

Elton John și-a anulat concertul din Indianapolis. „Sunt extrem de bolnav”

Celebrul cântăreț britanic Elton John și-a anulat concertul pe care trebuia să-l susțină în Indianapolis, SUA, din cauza unor grave probleme de sănătate, relatează actualidad.rt.com.

Anunțul a fost făcut de Elton John, sâmbătă, pe un cont de socializare, cu doar câteva ore înainte de spectacolul pe care urma să-l susțină.

„Cu regret mă văd nevoit să vă anunț că sunt foarte bolnav și din acest motiv nu pot fi prezent pe scena Bankers Life Fieldhouse în această seară”, este mesajul transmis de artistul în vârstă de 72 de ani.

„Urăsc să-mi decepționez fanii, însă le datorez cel mai bun show și din păcate acest lucru nu este posibil”, a adăugat el.

Spectacolul, care urma să aibă loc în fața a 20.000 de persoane, face parte din turneul „farewell yellow Brick Road Tour”. Concertul a ost reprogramat pentru data de 26 martie 2020, notează actualidad.rt.com. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Elton John și nici ce se va întâmpla cu următoarele sale concerte, programate în 28, respectiv 30 octombrie, la Nashville și Memphis.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here