LIFE

Elon Musk spune că nu a fost în România de Halloween şi că nu îl cunoaşte pe Andrew Tate

Miliardarul Elon Musk a notat, într-o postare pe Twitter, că nu a fost în România de Halloween şi nici nu îl cunoaşte pe controversatul Andrew Tate, influencerul britanic care a fost arestat de DIICOT pentru trafic de persoane şi viol.

Şeful Tesla a făcut aceste precizări răspunzând la tweet-ul unui influencer pro-Trump, Ian Miles Cheong, care sugerase că Elon Musk ar fi fost în România la petreceri date de Andrew Tate.

„Aştia normalii care nu au auzit niciodată de Andrew Tate, cred că el este proprietarul Rumble şi că Elon Musk a fost la una dintre petrecerile sale sexuale, dacă ar fi să dăm crezare acelui tweet viral stupid pe care jurnaliştii (!!!) l-au redistribuit, şi faptului că o cutie de pizza i-a venit de hac. Dezinformarea este un lucru rău, oameni buni”, a scris Ian Miles Cheong.

Elon Musk a răspuns la acest tweet că, din câte ştie, nu l-a întâlnit niciodată pe Andrew Tate şi nici nu a fost la „acea petrecere de Halloween în România”.

În weekendul de Halloween mai multe publicaţii din România au anunţat că Musk ar veni la Castelul Bran pentru o petrecere.

Miliardarul a scris, sâmbătă, pe Twitter, un mesaj ironic la adresa milionarului-influencer Andrew Tate, care și-ar fi divulgat prezența în România înainte să fie reținut de DIICOT: „Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”.

Comment here