LIFE

Elon Musk l-a depășit pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume

După ce l-a devansat pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume, Elon Musk a spus că îi va trimite acestuia o medalie de argint și o statuie gigantică a cifrei 2.

Lupta pentru locul întâi a fost acerbă între fondatorul Amazon, Jeff Bezos și Elon Musk, însă luni, 27 septembrie, antreprenorul Tesla și SpaceX a devenit cel mai bogat din lume și a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Conform aceleiași publicații, Musk intenționează să-i trimită rivalului său un memento sub forma unei medalii de argint și a unei statui cu cifra 2.

„Îi trimit lui Jeffrey B. o statuie gigantică a cifrei „2”, împreună cu o medalie de argint”, a scris Musk într-un e-mail pentru Forbes.

Bezos a fost de fapt primul care a ajuns la o avere de 200 miliarde dolari, în august 2020, fiind urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, mai recent. Acum, Musk l-a devansat pe Bezos, cu care și-a disputat primul loc de câteva ori de-a lungul timpului. Însă, rivalitatea celor doi depășește sfera financiară și, de-a lungul timpului, s-au criticat reciproc pentru diverse strategii de afaceri sau inițiative.

Comment here