LIFE

Elon Musk, ameninţat de fratele lui Pablo Escobar. „Nu e frumos să faci asta în Columbia…”

Fratele lui Pablo Escobar vrea să vândă canabis alături de Elon Musk. Compania ar urma să se numească „Elon Escobar Drugs Inc.”

Roberto Escobar, fratele celebrului „baron al cocainei” Pablo Escobar, ucis în 1993, i-a trimis o scrisoare antreprenorului miliardar Elon Musk, în care îl invită într-un business cu canabis. Compania ar urma să se numească „Elon Escobar Drugs Inc.” Roberto Escobar i-a cerut lui Elon Musk să-i obţină o graţiere de la Donald Trump, pentru a veni în SUA, unde ar urma să transforme Tesla „într-o afacere profitabilă”, scrie unilad.co.uk.

Nu este o glumă: fratele celebrului Pablo Escobar i-a scris lui Musk oferindu-i „şansa” de a se revanşa în cazul „aruncătorului de flăcări pentru carnea de grătar”.

Compania „Escobar Inc” a lansat „aruncătorul de flăcări original” în data de 11 iulie 2019. Roberto susţine că un angajat de la Tesla i-a furat ideea aruncătorului de flăcări care ajută la rumenirea vitei pe grătar, în urmă cu doi ani, sub oblăduirea lui Musk.

Antreprenorul l-a ameninţat pe Musk: „Nu îmi place să furi de la mine, nu este frumos să faci asta în Columbia”, a scris Roberto Escobar.

În contextul acestor tensiuni, Roberto i-a oferit lui Musk – „un gringo inteligent” – trei soluţii care să-l ajute să îngroape „securea războiului” şi să formeze o echipă „formidabilă”. Una din soluţii este înfiinţarea unei companii de marijuana, „Elon Escobar Drugs Inc”. De asemenea, Musk ar fi urmat să-l ajute pe Roberto să obţină „iertarea” lui Trump. A treia opţiune pentru Musk nu este atât de prietenoasă, deoarece, după cum spune Roberto Escobar, aceasta „nu există”.

„Fă aceste două lucruri şi suntem buni prieteni”, i-a transmis Roberto lui Musk. „Aştept…”. Elon Musk nu i-a răspuns, deocamdată, lui Roberto Escobar, pentru „a-şi rezolva problemele”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here