LIFE

Elon Musk a devenit al şaptelea cel mai bogat om din lume

Elon Musk, directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, a devenit al şaptelea cel mai bogat om din lume, cu o avere mai mare decât a lui Warren Buffett, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor, transmite Reuters.

Averea lui Musk a crescut, vineri, cu 6,07 miliarde de dolari, în urma unui avans de 10,8% al acţiunilor Tesla. Averea netă a lui Warren Buffett a scăzut, la începutul acestei săptămâni, când acesta a donat în scop caritabil acţiuni Berkshire Hathaway în valoare de 2,9 miliarde de dolari.

Acţiunile Tesla au urcat cu 500% în acest an, datorită creşterii vânzărilor de automobile Model 3. Creşterea puternică a acţiunilor Tesla îl apropie pe Musk de obţinerea unor beneficii în valoare de 1,8 miliarde de dolari, care ar fi a doua premieră din ultimele două luni. Titlurile Tesla au crescut cu aproximativ 38% de la închiderea tranzacţiilor din 1 iulie, când compania a raportat date referitoare la vânzările trimestriale.

Vânzările solide, peste aşteptări, realizate de producătorul de automobile electrice măresc aşteptările că Tesla a obţinut profit în trimestrul al doilea, care ar marca, în premieră pentru companie, patru trimestre profitabile consecutive. Tesla a livrat, în trimestrul al doilea, 90.650 de vehicule, cu mult peste estimările de 74.130 de vehicule, potrivit datelor Refinitiv. Compania a livrat 80.050 de SUV-uri Model Y şi automobile Model 3.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here