Muzicale

Ellie Goulding – Sixteen

Ellie Goulding cântă despre cum este să ai 16 ani în noua piesă “Sixteen”. Melodia primeşte un videoclip în care o adolescentă face micile descoperiri ale vârstei Sweet Sixteen.

“Sixteen” prezintă două fete de liceu care fac toate şotiile tipice vârstei. Fură din magazine, se dau în leagăne şi escaladează zone interzise.

”Sunt foarte încântată să împart “Sixteen” cu toată lumea. Acea vârstă a fost un an cheie pentru mine în multe moduri şi această piesă este apropiată de inima mea. Mă duce înapoi la zilele inconştienţei de adolescent şi sper să ne reamintească de inocenţa tinereţii” a spus Ellie.

Single-ul a fost coprodus de către Ian Kirkpatrick, care a colaborat cu Britney Spears şi Julia Michaels, dar şi de FRED şi Mike Wise.

Goulding a colaborat cu Diplo şi Swae Lee pe melodia “Close to Me”, care s-a aflat o bună perioadă de timp în vârful clasamentului Billboard Top 40. Ultimul track lansat de Ellie este balada “Flux”, o creaţie lentă şi romantică.

Artista va avea o piesă pe viitorul album de melodii dedicate serialului “Game of Thrones”, care debutează pe 26 aprilie. Ellie a cântat la festivalul UNTOLD în 2017, în faţa a zeci de mii de spectatori. A urcat pe scenă în a doua seară de festival, fiind pentru prima dată în România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here