Muzicale

Ellie Goulding – River

Ellie Goulding readuce în actualitate o piesă clasică de Crăciun a lui Joni Mitchell, “River”.

Piesa este una simplă, doar vocea lui Ellie Goulding şi un pian sensibil, fără percuţie şi fără bas. Single-ul a debutat la mijloc de noiembrie şi, pe 4 decembrie, a primit un videoclip oficial. Ellie Goulding încă pregăteşte al patrulea album de studio şi în acest an a lansat piesa “Hate Me”, colaborare cu Juice Wrld, care a ajuns în topul Billboard Hot 100. Odată cu lansarea clipului nou Ellie a transmis un mesaj ecologist.

”Întotdeauna am apreciat-o pe Joni Mitchell, a fost una dintre primele artiste care m-au făcut să vreau să fiu o cântăreaţă. Este una dintre cele mai mari compozitoare din toate timpurile şi sper că am interpretat adecvat piesa. Filmarea clipului în Dungeness a fost frumoasă, dar şi un memento că fiecare bucată de plastic produsă vreodată e încă pe această planetă. Obiectele din plastic sunt peste tot şi zonele noastre de coastă au de suferit teribil. Este un material care va rezista sute de ani, aşa că avem nevoie de un plan” spune Ellie.

Ellie este implicată profund în filantropie, ecologism şi este Ambasador Global ONU, cu o poziţie fermă contra poluării oceanelor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here