Muzicale

Ellie Goulding – Love I’m Given

Ellie Goulding a lansat o nouă baladă pop, „Love I’m Given”, cu un videoclip ce prezintă o ipostază sportivă a artistei. Tânăra apare boxând şi este într-o formă de zile mari, alternând cadrele agresive din ring cu cele într-o rochie aurie amplă.

Rochia aurie are şi o semnificaţie specială pentru Ellie, după cum chiar artista menţionează într-o postare pe Instagram: ”Rochia aurie reprezintă momentul când ajungi la un loc de putere uriaşă, când ştii că eşti în cel mai puternic loc în care poţi să te afli, când ai acea reevaluare asupra dragostei şi iertării. „Love I’m Given” este despre acceptarea şi momentul când faci pace cu toate greşelile din viaţa ta şi îţi dai seama că primeşti aceeaşi dragoste înapoi pe care şi tu o oferi. Clipul reprezintă lupta dintre calm şi haos. Ringul de box este în mod ciudat locul în care m-am simţit cea mai pură şi în control”.

Look-ul lui Goulding a fost pus la punct de stilistul londonez Nathan Klein, care a lucrat cu Justin Timberlake şi Naomi Campbell, printre alţii.

Ellie Goulding vine după lansarea celui de-al patrulea album de studio al său, „Brightest Blue”. De pe acel LP provine şi acest nou single, iar tot de pe disc am putut asculta şi piesele „New Heights” şi „Power”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here