Muzicale

Ellie Goulding, Juice WRLD – Hate Me

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei “Hate Me”, cu puţin înainte ca melodia să împlinească o lună de la debut.

“Hate Me” este antiteza hitului lui Ellie Goulding “Love Me Like You Do”. Noul single este o colaborare între doi artişti premiaţi cu discuri de platină. Clipul este regizat de Saam Farahmand şi prezintă finalul întunecat al unei relaţii de iubire care a devenit toxică.

Piesa a fost bine primită de public, generând 26 de milioane de stream-uri de la debutul la final de lună iunie. Iulie 2019 este o perioadă specială pentru Ellie Goulding, care tocmai a primit un doctorat onorific de la Universitatea din Kent, la care artista a renunţat pentru a începe o carieră muzicală.

Britanica a devenit Doctor Onorific în Arte, primind distincţia pe 18 iulie în campusul Universităţii. Ellie a studiat teatrul şi artele dramatice în 2006 şi acolo l-a cunoscut pe Starsmith, unul dintre producătorii cu care a compus albumul hit “Lights”. Goulding a renunţat la studii în ultimul său an de facultate, în 2008. Primirea distincţiei a fost însoţită de un discurs, în care tânăra şi-a cerut scuze profesorului său de teatru pentru a plecat de la cursuri doar cu un email de “adio”.

Ellie Goulding pregăteşte un al patrulea album de studio, ce va debuta în acest an. De pe el am putut asculta piesele “Flux” şi “Sixteen”, ambele cu clipuri ce spun poveşti personale ale muzicianei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here