Sportive

Elevii lui Davitkov, eşec în ultimul meci pe teren propriu

CSM Târgu-Jiu a pierdut, sâmbătă, confruntarea din etapa a-12-a cu CSM Focşani, scor 73-78. Pentru echipa pregătită de Jordanco Davitkov a fost ultima reprezentaţie din acest an, pe teren propriu. Kevin Allen a fost cel mai bun jucător al CSM Târgu Jiu. Pivotul american a înscris 23 de puncte.

A fost un meci în care au ieşit în evidenţă Kevin Allen, care a totalizat 23 puncte, 11 recuperări, 2 capace, Porter Troupe, care a adăugat 16 puncte, iar Brandon Sly a încheiat cu 15 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții.

Înaintea partidei, în aplauzele publicului, Mihai Bădiţa a primit din partea colegilor şi a conducerii, prin intermediul antrenorului secund Claudiu Alionescu, un tort. Bădiţa a împlinit 18 ani, pe 17 decembrie. Gorjenii mai au de jucat, în acest an, restanţa din prima fază a Cupei României, cu CSO Voluntari, meci care se dispută, luni, 20 decembrie. Partida este programată de la ora 17.00 şi va fi transmisă pe DIGI SPORT şi LOOK SPORT.

CSM Târgu-Jiu: Kevin Allen 23p, Brandon Sly 15p, Porter Troupe 16p, Ahmed Bashir 4p, Titus Nicoară 7p, Stefan Glogovac, Camil Berculescu, Andrei Gheorghe, Malik Morgan 6p, Alexandru Berca, Mihai Bădiţa 2p, Octavian Ilie.

Comment here