Sportive

Elevii lui Alionescu, învinși și de CSM Galați

CSM Târgu-Jiu a pierdut, marți după-amiază, şi cel de al doilea meci din cadrul turneului 8, care s-a desfăşurat la Timişoara. Gorjenii au cedat în faţa celor de la CSM Galaţi. Echipa gălăţeană s-a impus cu 81-76.

La nici 24 de ore de la confruntarea cu SCM Timişoara, CSM Târgu Jiu a fost nevoită să susţină un meci extrem de important în compania celor de la CSM Galaţi. Pentru formaţia antrenată de Claudiu Alionescu, oboseala acumulată în primul meci şi-a spus cuvântul în confruntarea cu echipa antrenată de Florin Nini. Galaţiul a avut o zi de pauză la dispoziţie, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Deşi a luptat până în ultimul moment, fiind foarte aproape de a trimite meciul în prelungiri, CSM Târgu Jiu a cedat în cele din urmă în faţa echipei din Galaţi.

Cel mai bun jucător al gorjenilor a fost americanul Darien McClain. Coordonatorul de joc al echipei din Târgu-Jiu a înscris 25 de puncte, a avut 3 recuperări şi 3 pase decisive. Evoluţii consistente au avut şi Stefan Andrejevic cu 15p, 10 rec şi un asist, dar şi Stefan Nikolic, tot 15p înscrise, 4 rec şi 3 asisturi. Cel mai bun la recuperare de pe teren a fost căpitanul gorjenilor, Alin Borşa, cu 11 mingi recuperate. Borşa a reuşit şi 4 pase decisive şi 8p. Din tabăra gălăţenilor s-a remarcat Davor Konjevic cu 24 de puncte marcate.

Claudiu Alionescu a pus înfrângerea şi pe seama oboselii. Jucătorii săi au disputat două meciuri în mai puţin de 24 de ore.

”Este păcat de efortul pe care jucătorii mei l-au făcut astăzi. Este păcat de munca pe care au dus-o astăzi şi de faptul că nu am reușit mai mult. Deciziile în momentele importante și câteva aruncări ușoare, ratate, de sub panou, ne-au pus în situația de a alerga mereu după egalare. Jucătorii au avut atitudine și dorință de efort, dar să nu uităm că am jucat două meciuri în mai puțin de 24 de ore. Era normal să se simtă oboseala și să apară greșeli. În același timp, trebuie sa fim corecti și să recunoaștem că nu am prestat un joc foarte bun. Este abia începutul returului şi mai avem mult de tras până la final” a declarat antrenorul CSM Târgu-Jiu.

Comment here