Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Elevi, batjocoriți de profesori! ”Am stat sub un stres continuu! Îmi era rău!”

”Am stat sub un stres continuu! Îmi era rău” povestește unul dintre elevii din Bâlteni, batjocorit de comisia de corectură, la Evaluarea Națională.  

Au fost greșeli uriașe, nepermise ale profesorilor. O lucrare perfectă, de 10 la Matematică, a fost notată, inițial, doar cu 6.00, iar într-un alt caz de la mai puțin de nota 3 s-a ajuns la aproape 8.

Cristina Migiu este eleva care, dacă ar fi rămas cu nota 6.00, nu ar mai fi putut intra la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” la Târgu Jiu, acolo unde își dorește să studieze.

Un alt elev care știa că trebuie să primească notă bună este Robert Miju. Băiatul a povestit stresul prin care a trecut, așteptând rezultatul contestației.

Nici pentru părinți nu a fost deloc ușor. O spune Constantin Migiu, tatăl elevei de nota 10 din Bâlteni. Și-au luat concediu de la serviciu pentru a păzi fata care a suferit un șoc.

Directorul școlii din Peșteana, Constantin Diaconescu, n-a exclus varianta să se fi produs greșeli de transcriere.

Situația elevilor depunctați pe nedrept i-a nemulțumit până și pe reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Purtătorul de cuvânt Dana Constantinescu spune că lucrările au fost corectate la Dolj și recorectate la Olt, iar vina nu le aparține decât profesorilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here