Sportive

Elevele lui Andrieș, ultimul meci acasă în liga secundă. Din toamnă, Liga Florilor la Târgu-Jiu

Handbalistele CSM Târgu-Jiu se pregătesc pentru ultima partidă pe teren propriu din acest sezon. Miercuri, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca, în Sala Sporturilor, cu Gloria Bistrița II, grupare care ocupă locul 3 în clasamentul Seriei B. Meciul va începe la ora 17.00.

Este ultima reprezentație acasă la nivelul ligii secunde, pentru că, din toamnă, echipa din Târgu-Jiu își va măsura forțele cu formațiile din elita handbalului feminin românesc, în Liga Florilor. Pe lângă obiectivul principal deja îndeplinit, gruparea gorjeană și-a stabilit și un alt obiectiv adițional, acela de a încheia campionatul cu victorii pe linie. Pentru asta, handbalistele lui Liviu Andrieș trebuie să treacă în această săptămână de Gloria Bistrița II, pe teren propriu și de CSU Reșița, în deplasare.

Misiunea în fața echipei din Bistrița nu va fi însă una ușoară. Satelitul echipei de primă ligă are în componență numeroase jucătoare cu evoluții în Liga Florilor. Liviu Andrieș este convins, însă, că elevele sale se vor mobiliza pentru a obține victoria și în acest meci.

”Vom întâlni o echipă care are în componență jucătoare care cochetează cu prima liga și asta sper le motiveze și mai mult pe jucătoarele noastre pentru că ne dorim să terminăm campionatul fără înfrângere. Venim după o perioada destul de lungă de pauză, în care nu am avut niciun joc, dar sunt convins că fetele se vor mobiliza și se vor ridica la un nivel de concentrare pentru a reuși să câștigăm și acest meci, mai ales că este ultimul din acest sezon pe teren propriu și vrem să le oferim suporterilor echipei noastre o victorie” a declarat Andrieș.

În tur, CSM Târgu-Jiu s-a impus cu 33-31 pe terenul echipei din Bistrița.

Comment here