Sportive

Elevele lui Andrieş, învinse în Ardeal. HC Zalău – CSM Târgu Jiu 22-20

CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, confruntarea disputată în deplasare, cu HC Zalău, scor 20-22. Angoleza Helena Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a echipei gorjene, cu 7 goluri.

Meci foarte greu, la Zalău, pentru echipa lui Liviu Andrieș, care nu s-a putut baza pe interul Ira Zinatullina, accidentată, iar Ekaterina Dzhukeva a acuzat și ea ceva probleme medicale, deși a jucat, reușind câteva intervenții de excepție. Echipa gazdă s-a impus la capătul unei partide în care a înscris jumătate din goluri din lovituri de la 7 metri, 11 din cele 22 marcate în total, în timp ce echipa din Târgu Jiu a primit doar 2 aruncări de la linia de 7 metri.

”Este un meci după care rămânem cu un mic regret, pentru că puteam scoate un rezultat pozitiv. Îmbucurător este, însă, faptul că, din nou, am avut consistență în joc, iar acest lucru ne dă încredere pentru meciul de săptămâna viitoare, împotriva celor din Cisnădie, meci pe care suntem convinși că îl vom câștiga” a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

Etapa viitoare, sâmbătă, 30 martie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu contra formației Măgura Cisnădie. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(8 intervenții), Elena Marica Bercu(o intervenție), Alina Ciuchiatu– Bianca Ștefania Chiriță, Oana Maria Bucă, Helena Paulo Simao Gilda 7g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 2g, Andreea Mihart 1g, Mirabela Coteț 1g, Andreea Chiricuță 1g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 2g, Iuliia Andriichuk 1g, Ana Cătălina Ciolan 3g, Sabine Klimek 1g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.