Sportive

Elevele lui Andrieș, 7 victorii consecutive. CSM Târgu Jiu – CS LR Turda: 35-24

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu-Jiu a înregistrat, duminică, a șaptea victorie consecutivă în actuala ediţie de campionat. Într-un meci contând pentru etapa a-9-a din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu Jiu a trecut fără probleme de CS LR Turda, scor 35-24, la pauză 20-10.

Cu această victorie, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache se menţine pe locul doi în serie, cu 21p, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistriţa II, care stă însă mai bine la golaveraj şi s-a distanţat la 5 puncte de ocupanta locului 3, CSU Cluj Napoca, principala contracandidată la promovare în Liga Florilor.

În meciul contra echipei CS LR Turda, gorjencele şi-au respectat blazonul şi au dominat clar meciul de la un capăt la celălalt. Ira Zinatullina a deschis tabela, iar Ioana Toader şi Iulia Andrei au dus scorul la 3-0 în debutul partidei. Echipa oaspete a dat o replică scurtă care a avut darul de a le ambiţiona şi mai mult pe jucătoarele CSM Târgu Jiu. Florenţa Ilie, Bianca Stanca şi Ioana Toader au dus scorul la 15-5 la jumătatea primei reprize. Seria goluri a continuat cu Ira Zinatullina, Sabine Klimek şi Florenţa Ilie, iar tabela indica 20-10, scor cu care s-a încheiat prima parte a jocului.

Repriza secundă a continuat pe aceleaşi coordonate, cu formaţia gorjeană la cârma jocului. Partea secundă a început cu două goluri marcate de Mădălina Olariu pentru 22-12. Gorjencele şi-au menţinut adversarele în permanenţă la 10 goluri distanţă, cu Ioana Toader marcând pentru 25-15, Oana Iordache pentru 31-21 şi Andreea Olariu pentru 34-24. Ultima reuşită a partidei a aparţinut Ioanei Toader care a şi stabilit scorul final al confruntării dintre CSM Târgu Jiu şi CS LR Turda, 35-24.

În formă excelentă la această partidă, Ioana Toader a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 12 goluri înscrise, fiind urmată de Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Bianca Stanca şi Florenţa Ilie, toate cu câte 4 goluri marcate.

Comment here