Târgu-Jiu

Elev de 13 ani, lovit şi umilit de colegi. IPJ Gorj face anchetă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj face verificări după ce un elev ar fi fost lovit, umilit şi închis în clasă de colegi.

Incidentul ar fi avut loc, marţi, la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Băiatul, elev în clasa a VI-a, a fost umilit şi închis în clasă, iar când a vrut să iasă a fost lovit şi prins cu uşa de către colegi care astfel i-au provocat răni la mâini şi la picioare. Mătuşa băiatului a relatat întâmplarea pe paginile de socializare.

„În jurul orei 18:00, la penultima ora de curs s-a întâmplat. Copilul este mai plinuţ̦ și copiii dintr-un anumit grup îl batjocoreau, de ceva vreme. Îi dădeau cu pumnii în burtă, jigniţi, nah… am zis că nu e aş̦a grav, am trimis copilul să facă̆ sport, acum, aceiași colegi l-au închis într-o altă sală de clasă, sub pretextul să le aducă̆ o minge aruncată̆ acolo. Când a intrat, doi colegi din grupul respectiv l-au blocat acolo iar apoi sub pretextul că îi deschid ușa, i-au prins mâinile în ușă. Nu, nu l-am dus la medic, e speriat să nu se răzbune sau să râdă de el că i-a pârât. Are semne pe ambele mâini. Copilul este la Colegiul Tudor, în clasa a 6-a și are 13 ani” a declarat mătușa elevului pentru Gorjonline.

“În urma aspectelor apărute în spațiul public, în care erau prezentate date care indicau ca un elev al unei unități de învățământ din Târgu-Jiu ar fi fost victima a bullyingului, la nivelul IPJ GORJ au fost dispuse verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta” a comunicat instutuţia.

Comment here